Exterieurverlichting

Ons bedrijf specialiseert zich in buitenshuisverlichting, met de nadruk op uw tuin. Wij bieden een breed scala aan verlichtingsopties voor buiten, waaronder ingebouwde grondspots en gevelwandverlichting. Contacteer ons  

Exterieurverlichting 

Niet alleen uw interieur, maar ook de buitenkant van uw huis komt tot leven met doordachte buitenverlichting op maat. Tuinverlichting voegt sfeer toe en geeft uw woning extra uitstraling. 

Als u op zoek bent naar de perfecte plaatsing van uw exterieurverlichting in Leefdaal en de omliggende regio, dan kunt u vertrouwen op PARK@LIGHT. Ontdek samen met ons de talloze mogelijkheden en maak uw droom van prachtige buitenverlichting werkelijkheid. Of u nu verlichting zoekt voor gezelligheid of praktische overwegingen, het brengt vele voordelen met zich mee.

Tal van opties voor uw tuinverlichting

Ons bedrijf specialiseert zich in buitenshuisverlichting, met de nadruk op uw tuin. Wij bieden een breed scala aan verlichtingsopties voor buiten, waaronder ingebouwde grondspots en gevelwandverlichting. Heeft u al concrete idee├źn in gedachten, of wilt u wat extra inspiratie opdoen? 

Onze verlichtingsexperts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te adviseren. Onze eigen tuin is beschikbaar op afspraak, waar u alle mogelijke verlichtingsstijlen kunt bekijken en op basis van uw persoonlijke smaak, voorkeuren en budget weloverwogen keuzes kunt maken. 

Samen zitten we aan tafel om alle details vooraf te bespreken. Net zoals bij interieurverlichting betrekken we u als klant gedurende het hele project, waarbij uw wensen en budget altijd voorop staan.

Contacteer ons voor uw buitenverlichting

Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten over onze verschillende diensten met betrekking tot buitenverlichting? Of heeft u behoefte aan advies over interieur- of exterieurverlichting? Droomt u van een huis dat is uitgerust met domotica? Dan heeft u de ideale partner gevonden. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze contactpagina. Wij staan klaar om u van dienst te zijn in Leefdaal en de nabije omgeving.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0475 67 48 51
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0821.443.807

Contacteer ons

Voor al uw behoeften op het gebied van binnen- en buitenverlichting in Leefdaal en omgeving bent u hier aan het juiste adres. Maak een afspraak en vraag naar uw vrijblijvende offerte op maat van uw project.

[email protected]
Eksterenberg 1, 3061 Leefdaal

Laten we samenwerken!

Wellicht heeft u behoefte aan meer informatie over de B2B-diensten die PARK@LIGHT in Leefdaal en omgeving aanbiedt. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen. Op verzoek kunnen wij u zelfs een gratis offerte aanbieden.