Domotica

Domotica-automatisering zorgt niet alleen voor een naadloze synchronisatie van uw verlichting, maar kan ook een positieve invloed hebben op uw energierekening. Contacteer ons  

Domotica 

Bij de installatie van zowel uw binnen- als buitenverlichting kunt u meteen kiezen voor professionele automatisering. PARK@LIGHT biedt domoticadiensten in Leefdaal en de omliggende regio. Verlichting die automatisch in- en uitschakelt, is niet alleen praktisch, maar kan ook uw energierekening gunstig beïnvloeden. Neem voor alle informatie contact op met deze verlichtingsspecialist voor uw woning.

Slimme verlichtingsautomatisering 

Ons bedrijf verzorgt de automatisering van zowel binnen- als buitenverlichting met behulp van een op maat gemaakte domoticainstallatie. Deze installatie wordt specifiek afgestemd op uw project, aangezien iedereen verschillende behoeften en voorkeuren heeft. 

Deze specialist houdt rekening met al uw verwachtingen en levert maatwerk. Domotica-automatisering zorgt niet alleen voor een naadloze synchronisatie van uw verlichting, maar kan ook een positieve invloed hebben op uw energierekening. De verlichting brandt niet langer dan nodig, waardoor u elektriciteit bespaart en uw kosten verlaagt. 

Bovendien heeft dit een directe positieve impact op het milieu en maakt het uw woning duurzamer. De voordelen zijn dus talrijk!

Contacteer ons voor uw domoticaproject

Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie over onze diverse diensten met betrekking tot verlichting? Of heeft u vragen over binnen- en buitenverlichting? Droomt u van een huis dat is uitgerust met domotica? U heeft uw ideale partner gevonden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze contactpagina. Wij staan klaar om u van dienst te zijn in Leefdaal en omstreken.

 

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0475 67 48 51
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0821.443.807

Contacteer ons

Voor al uw behoeften op het gebied van binnen- en buitenverlichting in Leefdaal en omgeving bent u hier aan het juiste adres. Maak een afspraak en vraag naar uw vrijblijvende offerte op maat van uw project.

[email protected]
Eksterenberg 1, 3061 Leefdaal

Laten we samenwerken!

Wellicht heeft u behoefte aan meer informatie over de B2B-diensten die PARK@LIGHT in Leefdaal en omgeving aanbiedt. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen. Op verzoek kunnen wij u zelfs een gratis offerte aanbieden.